Together forever, never apart. Maybe in distance but never in heart

Sitter just nu och väntar på min otroligt saknade vän ska komma hit. Har inte träffat henne på månader nu så det ska bli så kul! Vi har ju en del att ta igen om man säger så. En lugn lördag står iallafall på schemat vilket ska bli riktigt skönt. Känner mig rätt sliten och trött idag så det blir perfekt. Hoppas ni får en riktigt härlig lördag ni också! Vi hörs imorgon, puss på er!


Last friday night

Gick i skolan till 1 och drog sedan hem till Julia direkt efter. Väl där gick vi och köpte allt vi behövde för kvällen och fixade även maten. Senare på kvällen kom alla brudarna, det blev tacos, singstar, skratt, en massa snack och fix innan vi skulle ta oss mot Taxinge vid 9 tiden. 1 timmas bussresa kändes dock inte så lång när det väl blev en massa sång och roligheter, haha. Festen i Taxinge var iallafall sjukt kul, galet mycket folk, en massa dans. Så jag hade det riktigt kul!!! Var hemma strax innan 2 och somnade pang i min sköna säng. Tack till alla som gjorde kvällen så bra!! Massor med kärlek till er!

Här får ni en härlig bildbomb ifrån kvällen. Hoppas på att jag kan få mer bilder ifrån brudarna så att jag kan lägga upp fler!










I want to be forever young

Godmorgon mina fina!! Vaknade precis.. och mitt huvud kind of hurts. Galen kväll igår.. berättar mer när jag fått i mig lite frukost och vaknat till! Då blir det en massa bilder och en del annat. PUSS SÅ LÄNGE

You will never be

Sitter och fixar lite inför imorgon, packar ner det sista i väskan som ska med imorgon. Jag är på så bra humör just nu, kort skoldag imorgon och sedan hem till Jullan direkt efter skolan. Lär bli en bra kväll imorgon, taggad brud här!! Vi hörs finisar!


Adore you

Lite gott framför Top Model och One Tree Hill. Sängen lär bli min plats hela dagen! Lat som få men gud så skönt!


Believe

Muntliga redovisningen gick bra idag trots allt. Var helt siiiick nervös innan men jag klarade det! Så sjukt skönt att inte behöva tänka på det längre. Efter det hade vi bara en engelska lektion där vi kollade film och sedan fick vi sluta. Hur skönt? Så dagen idag har varit riktigt bra! Kom hem för en stund sedan och funderar faktiskt på att dra ut och springa en runda.


Forget all the sadness


Temadag

Idag hade vi inga vanliga lektioner i skolan. Utan skoldagen bestod utav karaoke, tipspromenad, disco, sång och uppträdanden. Skönt att slippa lektionerna så dagen var faktiskt helt okej ändå! När vi skulle sluta bjöds det på tårta som man självklart var tvungen att smaka på! Efter skolan drog jag och tjejer för att fixa biljetter till helgen. Ska bli så kul!! Längtar. Annars har jag bara varit hemma framför min muntliga redovisning i svenska som ska vara klar imorgon. Lite smått panik om jag säger så, usch... Men vill bara få det överstökat så jag slipper ha mer ångest över detta! Dör jag så dör jag...


När du log mot mig

Dagen började med att jag drog till tandläkaren vid 12 tiden och fixade min silver räls. Gick väl bra, ont som attan nu bara. Men man är ju vaaaan. Efter det mötte jag upp klassen och tog oss upp till Stockholm och Fotografiska museét. Lite segt att komma hem såpass sent men det funkade. Blev inget gym så därför blev det mer tid till plugg. Har lite kvar på svenskan som måste vara klar senast imorgon. Panic dude... Nejmen nu ska jag kolla klart på BB och sen ta en härlig dusch! Puss


Sometimes it's just hard and I want to unmeet you


"And I will wait for you as long as I need to"

Förlåt för att jag har varit dålig på att uppdatera bloggen idag men har faktiskt haft annat för mig. Skola till halv 5, säger ju ändå rätt mycket right? Var hemma vid halv 6 och har sedan dess tagit det lugnt och inte gjort så himla mycket. Man orkar inte. Så är det bara. Men imorgon blire andra bullar, har dock en otroligt skön sovmorgon imorgon till kl. 11 innan jag måste åka till tandläkaren. Efter det ska jag bege mig mot Stockholm där min fotoklass kommer befinna sig. Fotografiska museét är det som väntar! Efter det ska jag åka hemåt och möta upp mina brudar för att ta oss mot gymmet. Ska även hinna med plugg på kvällen. Pjuuuu, en fullspäckad dag imorgon alltså. Men det ska bli kul. Hoppas allt är bra med er! Godnatt på er!


Waffles

Finns det något godare än våfflor ute i solen? Nja tveksamt! Underbart gott var det iallafall! Yes, ibland är livet allt skönt!


Sunny day

Hemma igen, vi hade ju tänkt att vi skulle köra ett pass idag men det blev istället att vi hamnade på gymmet! Det gick himlans bra idag också, blev även att vi gick ifrån gymmet ner på stan i det fina vädret. Så skönt!! Nu ska jag iallafall ta en dusch och sedan äta litegranna. Får se vad dagen har att bjuda på senare! Ut i solen med er nu!!! För det ska jag. Pussar


Dream

Blev en myskväll denna dag också. Det var tal om fest men kände mig inte speciellt pepp på det. Men fan så skönt att bara ta det lugnt i soffan/sängen framför tvn och filmer. Håller på att bestämma mig om vilken film jag ska välja för kvällen, ska även göra lite popcorn tänkte jag. Alltid gott att ha någonting att smaska på. Ska iallafall försöka lägga mig i hyffsad tid ikväll för imorgon ska jag upp rätt tidigt. Vi ska nämligen pallra oss till gymmet. Grymma vi är!! Vi hörs igen imorgon, puss!

Här har ni en bild på hur shortsen ser ut på. Enkelt och snyggt, kommer användas flitigt i vår/sommar!


Baby you light up my world


24 mars 2011

Lördag idag då, vaknade faktiskt rätt tidigt för en gångs skull. Gick upp och duschade det första jag gjorde, sedan har jag bara försökt få undan röran på mitt rum. Fattar inte hur man hinner stöka ner så mycket på en vecka bara? Och kan säga såhär, är inte klar än. Sedan väntar även en hel hög med plugg som måste göras. Så ja, det är väl min såkallade lördag det.. blir jag klar med allt innan kvällen kanske jag hittar på annat. Vi får helt enkelt se! Uppdejtar er mer senare! Puss


Life is nothing without friends

Min fredag har först spenderats på gymmet tillsammans med Elin. Gick väldigt bra!! Efter lyckades vi få med oss bullar gratis innan vi åkte hemåt. Sedan har jag bara varit hemma och umgåtts med familjen. Ätit och pratat! BB på tvn och ska nu slå på Top Model. Skön kväll helt enkelt, behövde ta det lugnt kände jag. Hörs imorgon friendos. Godnatt! Här är bilder från dagen!


Now you're just somebody that I used to know

Godmorgon på er! Gissa vad jag gör? Sitter i skolan som vanligt, haha skräll... Åh vill bara sluta för dagen, vill ut i solen och ha det skönt!! Slutar vid 1 idag och sen har jag helg. Idag ska iallafall jag & Elin dra till gymmet efter skolan, blir asbra det! Bara att kötta galet. Annars har jag väl inga direkta planer, får se vad som dyker upp helt enkelt. Vi hörs senare, puss!

Jag idag

Todays


Shine

Hej sötnosar! Sitter just nu i skolan men slutar om bara en liten stund. Ska bli så skönt, en skoldag kvar på denna veckan innan helg. Perfekt! Och idag är det helt underbart väder ute! Man blir så glad, 15 grader klagar man ju inte på direkt. Efter skolan får vi se lite vad som händer.. något blir det väl! Så vi hörs igen lite senare. Ha en fin dag allihopa, puss på er!


Miss the old you

Fan gör jag uppe liksom? Borde sova för länge sedan. Men nej, istället sitter jag här och bloggar. Ska dock sova vilken minut som helst men ville bara skriva några rader innan det. Kvällen har varit lugn, ätit god middag med familj och gäster. Annars har sängen varit min plats. Missade BB, kanske tur det. Blir så otroligt provocerad. Vissa människor där inne borde inte ens få vara där som dom betér sig. Usch och fy, gó lust att inte ens kolla på det länge. Tack för mig, hörs igen imorgon! Godnatt!


Running's a pain in the ass, but it sure gives me a nice one

Yesbox, nu är jag hemma igen efter att ha gymmat på friskis med Elin. Två otränade brudar som trodde vi skulle orka mer än vad vi gjorde haha! Men tycker vi kämpade oss igenom det riktigt bra för att vara första gången. Blev en timma och det räckte fint! Nu känns det så jävla bra efteråt, så nu är det bara att fortsätta köra!! Nu ska jag ta mig en dusch, hörs senare!!


Just a kiss

Fastnat för denna låten, check it out!

You never know what tomorrow will bring

Sitter just nu i skolan och har historia lektion. Lite långtråkigt sådär men är glad ändå. Har nämligen ingen idrott idag vilket är skönt. Får bli att vi pluggar matte istället. Slutar iallafall vid 2 tiden idag och sedan blir det att möta upp Elin. Gissa vad vi ska göra?? Wait for it...... GYMMA! Känns jäkla bra, nu ska jag komma igång med detta! Även om jag vet att det kommer kännas jobbigt ibland så ska jag ändå klara det. För jag vet att det kommer löna sig tillslut. Så yepp, that's my day today!

 


Instagram

Nu ska jag snart släcka lampan. Ska upp rätt tidigt imorgon så behöver min sömn!! Imorgon händer det grejer kan jag säga, berättar mer om det då. Men innan jag stänger av för ikväll så tänkte jag bara höra ifall det är någon utav mina läsare som har Instagram? Alla med iPhone lär ju veta vad det är iallafall. Men isåfall, skriv vad ni heter i en kommentar. Och vill ni hitta mig där så finns jag under namnet: feliciahenriksson. Nu hade jag inte så mycket mer att berätta så nu säger jag godnatt!


20 mars 2012

Nu är jag äntligen hemma från skolan, eller rättare sagt för ca. 2 timmar sedan haha! Fick sluta en timma tidigare eftersom jag var klar med alla arbeten jag skulle ha gjort. Så det var himla skönt. Sista lektionen idag med grafisk kommunikation. Nu byter vi nämligen till foto vilket ska bli kul! Dagen har idag varit rätt seg, men det har funkat! Blev att min grupp drog till donken på lunchen och åt istället. Satt fint kan jag säga! Men snart är det slut på allt det onyttiga, berättar mer om det senare! Nu ska jag slita mig från datorn ett tag, måste ju ta vara på tiden nu när jag inte slutade allt för sent! Later, puss!


I'm not gonna break


Peace

Hej sötnosar! Ligger just nu i min säng och gör inte speciellt mycket. Måste plocka fram matteboken och göra några tal.. yes, sad but true. Var hos tandläkaren imorse vilket gick bra. Tog lite längre tid än jag trott så missade en lektion och kom sent till den andra. Gick ju till halv 5 idag, men det gick fort idag otroligt nog! Så det var riktigt skönt! Åh, känner hur det doftar tomtegröt ifrån köket! Fan va gott!! Ibland är min pappa allt bra han. Så nu ska jag käka innan jag tar tag i plugget! Puss


Before I die (to be continued)

Sist men inte minst:

If you were happy before you met someone, you can be happy after they're gone

Nu ska jag slå upp matteboken och försöka pluggaminst en timma. Sedan är det BB som gäller på tvn. Skola imorgon så ska försöka att inte lägga mig allt för sent. Men har tandläkare imorgon bitti så missar första lektionen. Ha en fin kväll allihopa!


New in

Hittade dessa snygga midjehöga shortsen när jag var i Stockholm för några dagar sen. Dom är ifrån Gina Tricot och kostade 299 kr. Bilderna ger inte riktigt shortsen sin rättvisa men dessa får duga så länge. Lär användas flitigt i sommar iallafall!


Flowers

Såhär ser jag då ut idag, lite somrigt sådär. Like it! Här får ni även en liten sneak-peak på jeansen! Kommer bättre bilder!

Jeans - Zara / Topp - Only


If you're brave to say goodbye, life will reward you with a new hello

Ingen vidare bra bloggning idag, i know! Kvällen blev inte riktigt som tänkt, planer ändrades osv. Istället blev det att jag stannade hemma ensam ikväll och bara tog det lugnt. Ganska skönt faktiskt! Så idag har det inte hänt mycket kan jag säga men så kan det gå! Nu funderar jag på att kika på någon film innan jag somnar. Vi hörs igen imorgon, puss och godnatt!


Gårdagen i bilder


Lets have some fun

Nu sitter jag här med tjejerna hemma hos Julia och ska snart ta bussen bort mot Brunnsäng där fest väntar. Ska bli kul, kan ju inte bli annat med brudarna! Blir dock inte så sent för min del men det blir bra ändå! Vi hörs imorgon sötnosar!! Pussar

 


Maybe it takes time, but it gets better

Tjo vänner! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det fint, dock lite trött men idag är det fredag så kan ju inte än annat må bra! Slutar kl. 1 idag och ska sedan hem efteråt, senare ikväll blir det att umgås med brudarna. Vad vi ska hitta på vet jag inte riktigt än så det återstår att se! Känner nog ändå bara för att ta det lugnt. Hörs när jag kommit hem igen, puss på er!


Nu: Blondie


Shopping

Pju, äntligen hemma efter en lång dag i Stockholm med Beckis. Ont i fötterna har jag men det var det allt värt. Fick med mig ett par snygga slitna midjehöga shorts och ett par snygga jeans. Så jag är nöjd!! Jag kan visa upp dom i helgen någongång!


Vår-feeling

Sitter just nu i skolan och längtar efter att sluta. Fint väder ute idag så jag mår bra. Ska iallafall möta upp Beckis efter skolan och sedan åka upp till Stockholm för shopping. Ska bli nice, känner att jag behöver lite nytt till garderoben. Det skadar ju liksom aldrig. Annars har jag väl inte så mycket mer att berätta just nu. Hoppas ni får en fin torsdag mina vänner! Pussar


Finns så mycket snyggt

Gah, vill ha varenda plagg! Så snyggt! Mums. Jäkla tur att jag ska på shoppingtur i Stockholm imorgon då. Come to mama!


Just chillin'

Efter skolan tog jag somsagt bussen hem för att plugga lite matte. Hann dock inte plugga så länge innan jag drog ner på stan igen. Sebbe undrade nämligen om jag ville ta en fika med honom. Så ja, varför inte liksom! Snäll som han är bjud han mig på en supergod kladdkaka och sedan blev det en massa snack vid maren innan vi drog oss hemåt. Väldans trevligt! Nu sitter jag iallafall här och funderar på vad jag ska göra, ska nog kika på senaste avsnittet av Top Model. Yes, så blir det allt! Puss


Good day

Hej på er! Idag är jag på bra humör, glad. Solen skiner ute och jag slutar halv 11. Hur underbart?? Brukar aldrig gilla onsdagar men denna onsdagen älskar jag. Efter skolan blir det nog att åka hem och sätta sig i solen och plugga matte. Låter skönt va? Yes, det tycker jag allt! Senare får vi se vad dagen har att bjuda på! Hoppas ni får en fin dag allihopa! Kärlek

Smile

Asså ni ska bara veta att min kväll gjordes nyss.. gick in på vklass och ser att vi slutar 12 imorgon!!! Kind of underbart. Men tydligen visste alla det redan.. utom jag! Great. Men ja, ville bara dela med mig lite utav min glödje till alla mina tusen läsare där ute! (Skämt o sido för er som inte fattar) Yeye, det var allt för mig. Bjuder på en nytagen egobild! Ibland får jag till det.

 


Cold as ice

Ingen händelserik dag direkt, skola som vanligt. Hade praktiskt prov i grafisk kommunikation. Gick väl bra hoppas vi! Annars har det inte hänt så himla mycket, hem och plugga lite. Ätit och ska nu ta en dusch! Sedan blir det tvn innan jag intar sängen. Imorgon har jag kanske planer, vi får se hur det blir med det! Vi hörs imorgon mina vänner. Puss&godnatt på er!


Och med dessa ord säger jag godnatt!


12 mars 2012

Måndag idag, lång dag i skolan. Dagen har känts lång, kanske beror på att jag känt mig rätt så trött. Gick ju trots allt till halv 5 idag så jag klagar på det. Blev lite extra glad när Markus kom in med en stor tårta på median eftersom Johanna fyllde år igår. Hur gott?? Haha, får nog ta och tagga ner lite med allt det goda känner jag. Har varit rätt mycket nu på senaste tiden. Men äsch, man lever bara en gång! Efter skolan åkte jag iallafall hem på direkten och har väl hunnit plugga matte i 2 timmar nu. Fan va duktig jag känner mig!! Nu däremot ska jag slita mig från matten och slänga mig framför tvn. Hörs imorgon, puss!

Vissa somnar på lektionen. Döda mig inte Cicci, tack. Och funderar stark på att starta en matblogg... haha!

Allt var så mycket enklare då

Tänkte att jag skulle slänga in ett sista blogginlägg innan jag somnar. Ny vecka väntar, är inte så jäkla taggad om jag ska vara ärlig men det funkar väl. Känns som att jag har en massa plugg som måste bli klart, skulle vara skönt att kunna slippa det. Förutom det är jag så grymt jäkla sugen på att shoppa, ska dra med mig en polare någon dag och dra upp till Stockholm för en shoppingrunda. Det finns så himla mycket som jag vill ha just nu.. gah! Och måste bara tillägga, saknar sommaren något otroligt. Behöver värme!!! Så med detta säger jag godnatt och bjuder på en sommarbild från i somras. Fina tider de!


Oh shit it's monday tomorrow

Hej på er! Hoppas allt är bra. Min söndag har varit skön, trots att jag inte gjort så himla mycket. Men jag har varit duktig, har pluggat matte i flera timmar så jag har faktiskt nästan gjort klart ett helt kapitel bara idag. Cred till mig!! Annars har det bara varit chill framför tvn med godis. Så som en söndag ska se ut. Nu ska jag ta en dusch och sedan blir det Big Brother. Puss


Go and think about what you need to think about but when you start missing me, I won't be here


Friends

Har inte varit min bästa dag idag kanske, känns som att allt gått snett idag. Men dagen slutade iallafall bra tillslut. Min kväll spenderades tillsammans med Elin, Julia, Fanny & Jenny på en mysig restaurang i stan. Supergod mat och fint sällskap. Elin har ju fyllt år så därför passade det ju perfekt att gå ut och käka. Super mysigt var det iallafall. Efter maten gick vi alla och köpte med oss godis innan vi skiljdes åt. Nu blir det att mysa ner sig i sängen med godispåsen framför en film. Puss på er!


Cheers to the freakin' weekend

Igår drog jag och Beckis med grabbarna till Hölö för fest. Långt ut åt ingenstans åkte bussen men vi var ett gäng som åkte så det gick bra. Jag själv tyckte festen var kul, det blir som man gör det till liksom. Och jag hade kul. Riktigt roligt att träffa allt folk också. Det började dock spåra ur lite senare på kvällen. Hände en massa tråkiga grejer, jag hoppas att alla mår bra efter allt! Vid halv 1 tiden kom iallafall mamma och pappa för att hämta oss. Alltid lika skönt att somna i sin egna säng.


~

Är on my way home kan man säga. Varit på fest tillsammans med en massa vänner. Tänkte iallafall skriva ett litet inlägg eftersom jag inte hann det tidigare idag. Men jag berättar mer imorgon, puss!


9 mars 2012

Hellu buddys. Sitter just nu i skolan och har matte. Smart som jag är glömde jag mitt mattehäfte hemma så får jobba igen det på egen hand sedan. Lyckades även försova mig idag, vaknade 15 min innan bussen skulle gå. Men hade sån tur att pappa kunde skjutsa mig enda till skolan. Så lyckades komma i tid otroligt nog! Slutar iallafall 1 idag så det är riktigt skönt. Berättar mer om vad som händer ikväll när jag kommit hem. Men roligheter väntar, är rätt taggad faktiskt. Puss på er!


What doesn't kill you makes you stronger


Finally I can let go

Rätt jobbig dag men är ändå stolt över mig själv. Jag klarade det även fast det inte var det roligaste jag gjort i mitt liv precis. Men nu har jag gjort allt jag kan göra, mer än så kan jag tyvärr inte. Känns skönt att kunna släppa allt nu, lägga det bakom sig och blicka framåt! Hur som helst.. blev ju ingen för mig skola idag, vilket var rätt skönt. Mamma och pappa köpte en tårta till mig som vi mumsade på när jag kom hem. Så himla gott, tårta lite spontant sådär är grejer det! Kram på er



Mina nya älsklingar

Jag totalt älskar mina nya skor, dom kommer vara helt perfekta i sommar. Längtar tills jag kan matcha dom till en snygg outfit! Efter en månad låg dessa skor igår i brevlådan och det var klart värt väntan. 600 kr gick dom på! Snygga va?

Math I hate you, but lets do this

Om ni undrar över rubriken så är det så att jag nu bestämt mig för att jag ska göra en snabbkurs i matten, alltså tenta av den. Skulle vara så sjukt jäkla skönt att bli av med matten och kunna fokusera på annat i skolan. Så därför ska jag göra detta, självklart kommer det bli riktigt hårt och jag kommer behöva plugga dubbelt så mycket. Men det kan det vara värt OCH jag ska fan klara det!!! Lets do this.
Annars då, träffade min vän Fanny efter skolan. Blev att vi gick och käkade nyttigt och sedan strosade runt på stan. Fanny tog hål i örat, snyggt som attan blev det. Ska erkänna att jag blev lite sugen själv faktiskt, men det får vänta. Ett tag iallafall. Var iallafall mysigt att träffas igen och bara snacka. Behövs ibland kan jag säga! Bjuder på lite bilder ifrån dagen!

It kills me

Sitter just nu i skolan och dör lite smått, vill bara sluta för dagen. Har svenska nu och det är meningen att vi ska läsa på våran kriminalroman men ni märker ju vart jag hamnade någonstans istället. Efter skolan ska jag iallafall möta upp Fanny och hänga med henne. Ska bli trevlans! Har massa att blogga om känns det som så det tar vi när jag är hemma igen. Puss
En glad Felicia i skolan för några veckor sedan

Sweet dreams

Nu har jag gjort mig redo för sängen, fått i mig lite kvällsmat, borstat gaddarna och ska nu tvätta bort sminket. Kanske ska försöka få lite sömn så att jag är pigg och glad imorgon. Onsdagar är inga roliga dagar när det kommer till skolan, dom är alltid så sega. Men har jag klarat av alla onsdagar fram tills nu så ska jag nog klara av en till. Imorgon ska jag även träffa en vän som jag saknat, länge sedan vi träffades och hängde liksom. Så vi hörs igen imorgon mina vänner! Godnatt på er!

Undra vad det kan vara?

Fick hem ett paket på posten idag. Fick hem något sjukt snyggt och jag är så himla nöjd. Visar er imorgon vad jag har köpt!!

Please, turn back time

Himlans skön skoldag idag, fick sovmorgon till 10.10 eftersom att min lärare var på något möte och vi fick sedan sluta halv 3. Helt okej sådära! Min fina vän fyller även år idag, så henne önskar jag en fortsatt mysig födelsedag av det som nu är kvar av den! Efter skolan drog jag iallafall ner på stan och gick en timma ungefär innan jag mötte upp pappa. Vi gick och träffade min advokat som jag ska ha på torsdag. Och ifall ni undrar varför tänkte jag berätta litegrann om det när det närmar sig. Är inte så farligt som det låter kanske. Eller jo, jag är fett nervös. Men jag klarar det förhoppningsvis! Nu: sängen & PLL. Puss

2 Felicior, hejhej


Ger dig vingar

Nu är jag hemma ifrån skolan eller okej, kom hem för ungefär en timma sedan. Helt okej skoldag, den gick hyffsat snabbt trots allt. Jag och Cicci lyckades klämma in en liten fikastund mitt i allt. Det gillas och behövs kan jag säga! Hur som helst är jag hemma nu och ska snart äta. Är attans hungrig. Sedan blire bara att ta det lugnt och chilla framför avsnitt av PLL och BB. Perfekt slut på dagen om ni frågar mig! Eftersom jag inte har så mycket mer att berätta så hörs vi imorgon igen! Pusspuss


Back to school

Jahapp då var man här igen, i skolan alltså. Segt men that's life. Och det blir ju inte bättre av att vi slutar halv 5 idag heller.. skön start helt enkelt! Men jag har media det mesta utav tiden idag så det ska väl ändå vara helt okej. Efter skolan blir det nog bara att åka hem skulle jag tro. Är ganska trött så lär inte orka göra någonting speciellt. Så vi hörs senare, puss!
Lite såhär kände jag imorse:

Fall seven times, stand up eight


You know what? I don't care anymore

Söndag. Sista lovdagen. Känns ju sådär.. lite smått ångest men jag är glad ändå. Solen skiner och idag ska jag bara ta det lugnt. Inga direkta planer mer än att jag måste städa mitt rum. Så det är väl bara att sätta igång, vi hörs senare vänner!

Blommigt

För några dagar sedan när jag var nere på stan så hittade jag denna söta termomugg. Den kommer användas flitigt då man kan ha både varm och kall dryck i. Perfekt att ha med till skolan, picknick eller bara ha här hemma! 50 kr gick den på!


Dör så snygga

Nu är det så att jag ska köpa en ny väska men har smått besultsångest över vilken, jag menar.. kolla bara på dom!!!

Fest? Nja, ikväll föredrar jag hemmakväll

Det frågades en del från personer som undrade om jag/vi ville komma på fest ikväll. Och vet ni, jag skulle gärna vilja.. ha kul sista kvällen på lovet liksom. Ha kul med mina vänner och bara göra kvällen till det bästa. Men jag känner att jag behöver en liten paus. En paus ifrån allting. Bara vara hemma och ta det lugnt, med familjen. Var länge sedan. Jag vill känna att det ska bli kul och gå ut och festa men på senaste har det inte känts som det brukar. Pga en del anledningar. Vill hitta tillbaka till det, det fixar vi tjejer.. ellerhur? Är iallafall trött och lite smått sliten sen igår så det ska bli skönt att vara hemma ikväll i soffan, kolla på tv och bara mysa framför brasan med en massa gott att äta! Hoppas ni får en fin lördagskväll!

Miss how it used to be

Vaknade rätt sent idag vilket var skönt. Värsta vårvädret imorse, älskar't!! Och ännu bättre blev det när jag såg att grillen var igång. Mamma stod och gjorde egengjorda hamburgare så det fick bli min frukost.. och jag kan säga såhär: det var himmelskt gott!!! Känns som att jag äter typ hela tiden? Äsch, äta bör man annars dör man som dom säger!

We are young

Började kvällen hemma hos Julia med lite mat och dricka. Sedan drog vi vidare mot Östertälje och mötte upp Elin för att sedan åka vidare mot Rönninge där William hade fest. Riktigt kul att vi tjejer var samlade igen. Trevligt folk på festen och framför allt kul med lite nytt också så jag hade kul. Vid 1 tiden gick vi mot pendeln och skönt nog hämtade mamma mig vid halv 2. Kom hem och åt ett gott nattkäk som satt väldigt fint framför ett avsnitt av BB. Somnade gott i min sköna säng efter en bra kväll! Har nästan inga bilder ifrån kvällen så jag får bjuda på dom få jag har! Dom får helt enkelt duga. Puss

Hard work work

Anledningen till att jag inte bloggade igår var för att det var en rätt så stressig dag. Vi åkte ju som sagt upp till Stockholm för att följa med en vän på jobbintervju. Kan säga att jag faktiskt är riktigt sugen på att säka till något jobb jag också, känner att jag skulle behöva det! Medans han var på den åkte jag och Julia in till centrum och satte oss på ett café och myste. Efter 3 nångång drog vi oss hemåt. Jag tog bussen hem och gjorde mig redo för att åka till Julia igen och fortsätta kvällen där!

Mot Stockholm

Godmorgon! Nu har jag gjort mig klar och ska snart gå mot bussen. Ska möta upp Julia & Fady för att sedan åka till Stockholm. Fady ska på jobbintervju och ville ha med sig lite sällskap, snälla som vi är ställer vi upp! Lär nog inte ta så länge så uppdaterar mer när jag är hemma igen! Då ska jag berätta mer om kvällens planer, blir hur bra som helst. Puss

People change

Min kväll spenderades med mina fina vän Julia. Blev lite bussåkande, solande, Big Brother tittande och en massa snack. Mys! Nu ska jag krypa ner i sängen med datorn i famnen och kolla på ett avsnitt av One Tree Hill innan jag somnar. Ska nämligen upp rätt tidigt imorgon, huvudstaden är det som väntar men berättar mer om det då! Blir nog en bra fredag. Puss & godnatt!


A part of me will always be with you

Man blir så glad när man märker att solen skiner ute. Allt känns så mycket bättre då på något sätt. Sitter iallafall ensam hemma just nu, min storebror fick köra pappsen till sjukhuset. Han lyckades nämligen såga ett djupt sår i handen, så troligtvis får han nog sy ihop det där. Ingen mysig syn direkt men det ordnar sig nog! Nu ska jag försöka hitta något att ha på mig i min garderob och sedan göra mig klar. Kvällens planer blir att hänga med Jullan så vi hörs senare, pussen!


Papaya body butter

Nu tänkte jag tipsa om min favorit som brukar smörja in mig med. Den heter Papaya body butter och kommer från The Body Shop. Den doftar helt underbart och man känner sig verkligen fräsch efteråt. Jag köpte den i London för 5 pund vilket är ungefär 50 kr. Den finns självklart här i Sverige också men är dock lite dyrare här. Den kostar ca 170 kr. Så gå och köp!


Min morgon

Vaknade vid halv 12 och har sedan dess hunnit med att äta en god frukost, duschat, rakat benen, smörjt in mig med min underbara bodylotion (ska tipsa om den i ett annat inlägg). Så nu känner jag mig riktigt fräsch. Nu sitter jag iallafall framför tvn och kollar på Ellen show. Ska försöka pallra mig upp och fixa till mig lite, vad jag ska göra idag är inte helt bestämt men någonting blir det iallafall! Kan ju inte sitta hemma hela dagen när jag väl är ledig, här gäller det att ta vara på dagarna!


RSS 2.0