29 april 2012

I förrigår skrev jag ju att jag skulle kolla på filmen Step up men planerna blev lite ändrade. Strax efter det kom lite killar hit och undrade om jag ville åka med till Patrik och bara snacka. Så visst tänkte jag, varför inte. Tillslut slutade det med att vi var en hel del som åkte runt med deras epor. Haha helt random men kul att hänga lite! Så Step up fick lida och såg istället filmen Älska mig igen (den nya) med snyggingen i filmen. Asnice! Igår hände ju inte så mycket, vi hade ju gäster här så det blev helt enkelt bara en lugn kväll. Ikväll händer det dock lite mer, berättar om det senare. Vi hörs!

Smile

Hellu! Har rätt mycket att göra idag, eller mycket och mycket. Vi ska få gäster och sådär så kommer inte kunna blogga så mycket. Men kommer förhoppningsvis upp ett inlägg ikväll. Idag är jag iallafall på bra humör och känner mig glad! Solen skiner och det är bara så himla skönt. Det är såhär det ska vara, ellerhur? Ha en riktigt härlig lördag nu mina vänner. Puss!


Step up

Nu ska jag mysa ner mig i sängen framför denna film och titta på snyggingen som är med i filmen! Mums på honom alltså! Min nacke är helt paj så måste verkligen vila upp mig. Hoppas ni har en finfin fredag allihopa! Vi hörs igen imorgon, pussar!


Mini lov

Hej på er! Hoppas allt är fint. Själv har jag asont i min nacke.. asså vafan? Fattar inte haha.. vet inte ens vad jag gjort liksom. Bra där! Annars mår jag super, lång helg nu som kommer. Inte skola förens på onsdag igen, så himla skönt. Slutade iallafall vid 1 idag och tog mig raka vägen hem. Har hunnit kolla på gårdagens avsnitt av Big Brother och ska snart ta mig något att äta. Senare idag ska jag även ut och springa med pappsen. Annars händer det inte så mycket mer idag, orkar inte göra någonting idag så därför satsar jag på lite fredagsmys! Blir hur bra som helst om ni frågar mig. Vi hörs senare, puss!


Dresses

Hej på er! Nu känner jag mig pigg igen. Blev att jag somnade i 2 timmar och det var så skönt. Har definitivt fått för lite sömn det senaste och det känner jag verkligen. Måste bli bättre på att lägga mig tidigare på kvällarna, speciellt nu när det är skola. Nog om det, har även hunnit beställa 2 st klänningar. Hoppas verkligen att dom passar nu och är fina. Så att jag slipper skicka tillbaka dom som jag ska göra med klänningen jag beställde tidigare. Så det är bara att hålla tummarna!

Klänningen jag ska skicka tillbaka. Visst är den fin trots allt?


Run

Nu har jag ÄNTLIGEN fixat mig ett par träningsskor som jag pratat om i flera månader att jag ska fixa! Men nu så! Blev ett  par ifrån Nike. Riktigt sköna och bekväma. Har en vadslagning med mamma också, så fixar jag detta nu i 2 månader är 500 kr mina! Haha nu jäklar ska jag klara detta! Nejmen nu är iallafall riktigt taggad på att ut och springa. Så nu kör vi!



What hurts the most

Hej där! Hoppas allt är bra med er. Idag har jag haft skönaste dagen. Började med att jag hade nationella vid halv 9 som för övrigt kändes ganska bra vilket var skönt. Var klar vid 10 och fick då sluta för dagen! Hur skönt??? Så jag och mina vänner tog oss ner på stan. Lyckades hitta ett par löparskor som pappa ska köpa senare idag, perfekt! Sen blev det att vi käkade lite och sådär. Nu är jag iallafall hemma och är hur trött som helst. Tänkte därför ta och sova en liten stund, asså jag bara måste! Sjukt. Sedan ska jag kolla in BB avsnittet som jag missade igår. Vi hörs lite senare igen när jag piggnat till. Puss!

Wait for the boy that would do anything to be your everything

Min kväll har varit upp och ner. Har inte varit på så bra humör men nu börjar det gå över. Har iallafall precis ätit, lagade asgoda egen gjorda köttbullar till middag, mums! Ska iallafall försöka lägga mig hyffsat tidigt ikväll. För imorgon ska jag nämligen upp tidigt till skolan, nationella som väntar! Får se hur det går. Så vi hörs igen imorgon finisar, godnattpuss!


Cause baby you're a firework


25 april 2012

Tjo! Hoppas allt är bra med er! Är ju ledig idag så tog en sovmorgon, så skönt att inte behöva ställa klockan utan bara vakna utav sig själv. Men ska jag vara ärlig har jag inte hunnit med mycket idag, hade ju tänkt att jag skulle ta mig ner på stan och fixa ett par skor. Men det gick ju inte så bra, men ska dock fixa det imorgon istället. Nu ska jag snart plocka fram mitt mattehäfte och börja med det. I have to!! Annars vet jag inte riktigt vad som händer idag. Vi hörs iallafall senare, pusspuss!


Free

Bästa känslan ska ni veta.. att vara ledig imorgon. En ledig dag mitt i veckan, blev hur glad som helst när jag fick reda på det utav mina vänner. Åh, ska ta en lång sovmorgon imorgon. Ska även försöka pallra mig till stan för att köpa joggingskor! Är riktigt sugen på att börja ut och springa här hemma nu. Jiha! Nä, nu ska jag mysa ner mig i soffan framför tvn. Pussar!

Eftersom jag är snäll ikväll så bjuder jag på en bild för snart 2 år sedan. Brun och härlig med kort hår, haha!


Örongodis


24 april 2012

Skoldagen idag började med att vi hade nationella i svenska. Faktiskt ingen aning om hur det gick men det kändes väl ändå helt okej. Så vi får se hur det går helt enkelt! Annars hade jag bara media idag till halv 5, vi var ute och fotade ungefär hela dagen. Gick inte riktigt alltid som vi ville med bilderna men slutade med att vi satt och garvade åt resultatet. Alltid något att man kan skratta åt något man misslyckats med, haha! Underbart väder ute idag också, love it! Vi hörs senare igen, puss!


Paket

När jag kom hem idag låg detta paketet på bordet och självklart var det ju klänningen jag beställde för några dagar sedan. Tyvärr var den inte riktigt som jag tänkt mig i huvudet så det blir att skicka tillbaks den! Annars var den jättefin faktiskt!


River flows in you

Wow. Lyssna på denna lilla kille när han spelar gitarr! Helt grym!!! Någon dag ska jag bli lika grym (kommer aldrig hända).


I'll go wherever you will go

En lugn kväll väntar här hemma för mig. Nu taggar vi nationella i svenska imorgon, fast helt ärligt är jag inte ett tugg taggad!


23 april 2012

Sitter just nu i skolan och har håltimma men jag och Ida bestämde oss för att plugga matte. Duktiga tjejer! Snart är det iallafall lunch och efter det har jag media enda till halv 5. Lite segt och sådär men idag ska vi bara stå i ett mörkerrum så det funkar nog! Ida händer det nog inget speciellt så när jag har slutat blir det nog bara att åka hem! Vi hörs senare, pusspuss!
SKULLE KOMMIT UPP TIDIGARE IDAG!



Sunday

Hellu! Hoppas allt är bra med er. Själv sitter jag här i soffan med ett huvud som gör ont och riktigt trött för den delen också. Men annars är det väl helt okej! Idag har det hänt absolut ingenting, är så sugen på att träna men mitt gymkort har gått ut och måste även fixa skor. När jag gjort det ska jag börja ta mig ut och springa. Great! Nä, nu börjar BB så ska kolla in det!


Felicia


Fun

Igårkväll var jag på bio med Julia, Elin & Linnea. Innan filmen började gick vi och köpte godis till bion. Sedan blev det även att vi köpte oss tacos. Hur gott som helst. Vid 9 började bion och vi såg filmen Project X hemmafesten. Den var riktigt rolig och bra, helt klart värt pengarna. Så har ni inte sett den, gör det! Efter filmen tog vi oss hemåt och min brorsa hämtade mig.
Bra kväll med bästa tjejerna!





Nu blir det bio!


Hair

Eftersom att jag fick en förfrågan om att visa hur hair cuffen ser ut på så tänkte jag visa det! Inte dom bästa bilderna men jag hoppas att dom duger! Tycker iallafall att det är riktigt fint att ha det såhär än att man bara ser en tråkig svart toffs!


Rise and shine

Godmorgon vänner! Idag tog jag en lång sovmorgon, hur skönt som helst! Har precis ätit en rejäl frukost och ska snart hoppa in i duschen. Idag ser planerna ut som att det blir bio med tjejerna. Blir helt perfekt med en lugn helg! Vi hörs senare!


R.I.P älskade Picnik

Hur ska jag klara mig nu????



Kärlek

Fan vad jag älskar helg. Bästa som finns. Helt ärligt. Bara en massa mys och chill. Sova länge. Som det ska vara, helt klart!


My friday night

Idag hängde jag som sagt med Fanny. Var hur kul som helst! Vi bestämde oss för att dra till pizzerian för att äta lite, väl där blev vi bjudna på en varsin pizza. Väldigt snällt måste jag säga! Efter vi varit där fick vi skjuts hem till mig då det blev film-mys i min säng. Massa girltalk, behövdes verkligen! Vi planerade lite skoj till sommaren, grymma grejer det. Du är så bra! ♥


School

Skolan idag var så himla onödig. Kan väl nästan säga att vi inte hade en enda lektion på hela dagen. Det är bra jobbat va? Man märker att det börjar dra ihop sig mot slutet nu. Inte många lektioner kvar utan nu är det mest nationella som återstår!


Underbara

Dessa söta sommarklackar SKA jag bara ha. Rätt dyra men någongång ska dom bli mina! Tänk till sommaren, mmmmmm.


Grey

Godmorgon! Sitter just nu i skolan och göra inte så mycket faktiskt. Har inte lektion förens kl. 12 men har en del att göra innan dess ändå! Och usch, jävla väder det är ute idag alltså. Regnar som vara den och är allmänt grått, kul! Nja, idag kommer jag inte orka göra mycket förutom att träffa Fanny. Vad vi ska göra vet jag inte riktigt men det blir nog bara att chilla! Här får ni en liten bild på hur jag ser ut idag iallafall, ska försöka fixa bilder lite senare. Vi hörs lite senare igen, puss!


Never hate people who are jealous of you. They're people who think that you're better than them.

Nu säger jag godnatt. Imorgon är det fredag och det gillar vi starkt! Då ska jag träffa en fin vän. Ska bli himla kul! ♥

Mys dag

Igår bestämde jag och mina vänner oss för att vi skulle dra och grilla idag, och det gjorde vi allt. Vi grillade korv och marshmellows. Hur gott som helst. Efter ett tag blev det rätt kallt så då drog vi oss hemåt mot Julia där det blev pipa och en massa snack. Bra dag helt enkelt, nu är det bara sommaren vi saknar! Sen är allt som det ska, längtar ihjäl mig lite smått!

 


19 april 2012

Hej! Har inte varit hemma på hela dagen och kom precis innanför dörren! Ska bara äta lite, skriver om allt snart! Puss på er

All I ever wanted

Gjorde en jättegod fruktsallad nu på kvällen. Banan, päron och apelsin.. med keso! Mums, det var riktigt gott faktiskt! Kanske ska börja äta sånthär istället för godis? En bra början iallafall! Imorgon tänkte jag hoppa första lektionen, ta en liten sovmorgon och jobba med matten hemma då istället. Så därför ska jag stänga av nu! Vi hörs igen imorgon, godnatt! ♥


Hair cuff

Denna lilla hair cuff sprang jag på idag på stan och var bara tvungen att köpa den. Har letat efter sånna ett tag nu så det var ju gött att jag hittade det tillslut. Dom finns iallafall på H&M och kostar 40 kr. Finns i både silver och guld! Himla fint blir det!


18 april 2012

Hej igen! Nu funkar äntligen internetet! Så nu kan jag blögga igen, wiho. Idag har varit en väldigt chill dag i skolan, hade två lektioner innan lunch och fick sedan sluta. Så vid halv 12 tog jag mig mot tåget och åkte till stan. Hann att shoppa en liten sak när jag var där, visar senare! Åkte med mamma hem och har inte hunnit göra så himla mycket sen. Eller jo, vet ni vad jag gjort? Beställt hem en avslutningsklänning!!! Åh den är verkligen superfin. Håller tummarna att den är lika fin i verkligheten och att den passar mig. Visar den nog inte förens jag använder den, blir ju lite mer spännande då! Puss på er


Krångel

Hej ni fina! Mitt internet/data krånglar och kommer därför inte in på internet.. skriver just nu från mobilen. Men jag uppdaterar så fort det funkar igen! Puss


17 april 2012

Hellu på er! Idag var det skola som vanligt, började med att vi hade idrottsprov kl. 9. Får helt enkelt se hur det gick. Dagen räddades när jag hittade 9 kr i min jackficka så att jag och elin kunde handla frukost!!! hahaha, fyfan. Har iallafall bara haft media idag. Varit ute och fotat hela långa dagen. Det bjöds även på tårta i skolan, väldigt mumsigt! Väl hemma var jag trött som jag vet inte vad, helt sick. Och nu är jag lika trött, så godnatt! Vi hörs igen imorgon med betydligt bättre uppdatering!


Varför ska allt vara så komplicerat?

Nu ska jag skriva ett sista inlägg för ikväll tänkte jag. Ska snart hoppa in i duschen och sedan slänga mig på soffan för att kolla in BB. Sedan ska jag försöka lära mig frågorna till idrottsprovet jag har imorgon. Lär inte gå bra med tanke på att jag inte kan någonting. Så känns det iallafall. Men får läsa igenom och hoppas på det bästa helt enkelt! Godnatt på er!



Sunglasses

Har köpt mig ett par nya solbrillor. Mina förra är rätt slitna så kände att jag behövde ett nytt par som jag kan byta av dom andra med. Bilderna ger inte riktig rättvisa, dom är skitsnygga IRL! Dom finns iallafall att köpa på MQ. Så in och kolla läget!


Summer inspo

♥ Allt är så galet fint ♥

Bilder tagna från weheartit.com


16 april 2012

Hej friends! Hoppas allt är fint med er. Själv är det väl sådär, tror jag är sjuk alltså. Fan, kan inte förkylningen bara släppa? Trött på den nu!! Skoldagen idag var hur som helst rätt seg eftersom jag inte mått så bra. Fick iallafall sluta kl. 4 istället för halv 5 vilket var skönt. Så nu ska jag bara ligga och vila upp mig hela kvällen och även försöka lägga mig rätt så tidigt ikväll. Behöver sömn känner jag, speciellt om jag ska orka upp till skolan imorgon. Kul att jag redan vill ha lov också, men det är faktiskt inte så himla mycket kvar nu. Och det är riktigt skönt! Naj, nu ska jag sluta babbla. Vi hörs senare, pusspuss!

 


Godnatt från mig


15 april 2012

Idag har jag gjort absolut ingenting. Beckis sov över här och åkte hem vid 1 tiden kanske. Efter det har jag bara legat i soffan och gjort typ ingenting. Mina föräldrar kom hem efter att ha varit borta hela helgen, fick egengjorda hamburgare. Åh va gott det var!! Nu ska jag snart slå på tvn och kolla in Big Brother. Skola imorgon, känns lite sådär faktiskt. Ska bli kul att träffa vännerna iallafall! Men nu är det faktiskt inte länge kvar till de vi alla längtar efter, sommarlov! Vi hörs vänner, puss!


Friends

Igår hade jag över lite vänner här för en chillkväll. Mötte först upp Beckis på stan där vi handlade lite som vi behövde till kvällen. Sedan tog vi oss hem till mig och förberedde och gjorde oss i ordning. Vid 7-8 tiden kom de flesta och det blev en massa snack, skratt, pipa. Var en hur mysig kväll som helst! Riktigt kul att träffa alla igen, inte ofta det händer nu för tiden.


No regrets

HEJ!! Var ett tag sen nu, men har känt att jag inte haft tid att sitta vid datorn nu det senaste. Har helt enkelt tagit vara på det sista utav lovet som är kvar. I fredags var det ju somsagt chillkrök hos Fady. Jag och brudarna började hos Julia innan vi tog oss vidare hem till Fady. Blev nog kanske lite mycket av allt och en del tråkiga saker hände. Buss och bankkort som tappades bort. Dock inte mina men sånt är alltid tråkigt när det händer. Jag och Julia lyckades iallafall fixa skjuts hem till mig mitt i natten utav några vänner till mig, gjorde toast och somnade sedan gott. Jag hade så sjukt kul den kvällen!!! AWESOME


Blommigt

Den här goding fick följa med mig hem. Älskar den!! Kommer vara en favorit i sommar. Jag kommer matcha den med midjehöga shorts! Grymt jäkla snyggt! Funderar på att köpa fler i andra färger/mönster. 99 kr fick jag betala för denna!


It will rain

Blev inte att jag träffade Emelie igårkväll som jag hade tänkt att jag skulle hinna. Istället satt jag ensam hemma innan en annan liten filur kom hit och gjorde mig sällskap igårkväll/natt. Myspys! Näää, nu ska jag ta en dusch och fixa till mig lite. Idag blir det först middag hos farmor och farfar som bjudit över mig och min bror. Sedan blir det lite festligheter ikväll!!


Bikini nr. 2 - Blue

Fick även med mig denna fina bikini. Har sedan innan en likadan fast i knallrosa och jag älskar den. Så var därför tvungen att köpa en likadan fast i mörkblått. Fick betala 139 kr för överdel och 99 kr för underdel. Nu får sommaren gärna komma!

 


What if

Godmorgon vänner! Hahah fult att klockan är typ 2. Hoppas allt är bra med er. Med mig är det finfint faktiskt. Idag har jag hunnit med en del redan, nice va? Patrik knackade nämligen på dörren imorse och tvingade mig upp ur sängen. Knäpp den där killen alltså! Han tvingade mig även att göra gröt, blev ju kanske inte det godaste haha. Nejmen han stannade iallafall lite mer än en timma och bara snackade. Väldigt trevligt måste jag säga! Nu har jag iallafall hunnit duscha och ska snart fixa i ordning på rummet. Behövs kan jag säga! Planera för dagen berättar jag mer om sen. Vi hörs igen senare! Puss på er


You found me

Hmm.. vad händer då denna kväll? Det återstår att se. Förhoppingsvis kommer väl Emelie hit och gör mig sällskap om hon inte dissar mig den jäveln. Haha skoja men vore ju himla kul om hon kom hit. Annars blir det väl typ filmmys forever alone. Men det funkar det också. Kul att jag låter helt... jag vet inte. Haha orkar inte. Nu ropar mamma på mig. Hej så länge!


Cute bikini

Denna fina vita bikini hittade jag idag. Hur söt är inte den på en skala?? ÄLSKAR DEN. 140 kr fick jag betala för överdelen!


Shopping

Nu är jag hemma igen och fick faktiskt med mig lite saker hem! Åh älskar allt jag köpte!! Kan visa er lite senare. Lyckades även hitta en jacka till min brorsa. Skitsnygg var den!! Nästan så att jag är sugen på att ta en bild på den och visa er, för det finns ju trots allt killar där ute som läser min blogg. Aja, blev iallafall några timmar i Skärholmen innan vi åkte hemåt. Köpte med mig lite donkenmat till bilresan också.. ibland är det så gott! Nä nu har jag inte så mycket mer att berätta. Kramisar
(JUSTE, måste bara säga att det är så galet kul att se att statistiken ökar smått för varje dag som går. Ni är bäst!!)


Skärholmen

Godmorgon! Ligger just nu i sängen och kollar på det sista Top model Sverige avsnittet. Ska strax göra mig i ordning för att följa med min storebror till Skärholmen. Det är lite shopping som står på schemat. Ska bli kul! Får hoppas att jag kommer hem med något fint sen också. Vet ju lite grejer jag vill ha så det ska jag försöka hitta idag. Vi hörs senare, puss på er!


I don't hate you. Hating you would mean I care.

Blev att vi tog oss till Heron istället för till Stockholm. Gick ju lika bra det. Vi fick skjuts dit av Julias snälla föräldrar. Det blev Hunger Games tillslut och jag måste säga att jag tyckte den var riktigt bra!!! Så har ni inte sett den, gör det! När vi sedan skulle hem så kom Victor och hämtade oss. Superskönt! Nä nu ska jag sova, behöver min skönhetssömn. Godnatt sötnosar!


Biomys

Nu måste jag jalla mig lite. Brudsen undrade om jag ville följa med in till Stockholm på bio ikväll och självklart hänger jag på. Var ett tag sedan jag var på bio och det är ju alltid mysigt. Vilken bio vi ska se har vi inte bestämt än men det blir väl någon utav dessa två. Titanic har man ju redan sett men den kan man ju se i princip hur många gånger som helst, ellerhur? Och nu är den ju i 3D, så det är ju lite kul! Nä, nu ska jag slita mig. Jag hoppas ni får en mysig tisdagskväll! Puss på er


10 april 2012

Nu är jag hemma igen efter gymmet. Tränade med söta Mickis som jag inte träffat på år känns det som så det var riktigt kul. Feels pretty good right now, vi var riktigt duktiga idag tycker jag. Nu är jag iallafall hur hungrig som helst så måste gå och fixa mig lite mat innan jag dör. Haha, nejmen ungefär så känns det. Ska även försöka hinna med lite plugg. Later friends!


Kör ba kör

Nu sticker jag till gymmet! Hörs igen om några timmar, puss!



Nattinatti

Hemma igen efter en supermysig kväll tillsammans med min Beckis. Vi gick och handlade en massa gott och sedan blev det en massa prat och skratt framför lite tvtittande. Vi hade ju en del att ta igen om man säger så! Har iallafall saknat henne! Men yes, fattar dock inte vad jag fortfarande gör uppe med tanke på att jag ska upp tidigt imorgon. Pjuuu, får se om jag orkar upp imorgon. Men det ska jag göra vare sig jag orkar eller inte! Som vanligt hörs vi igen imorgon, godnatt sötnosar!

Saknar London!!!


Cozy

Nu ska jag snart ta bussen hem till Beckis. Blir nog tv mys med en massa mumsigt att äta. Blir ju hur bra som helst det, har saknat henne massor!! Har inte så mycket mer att berätta faktiskt, har inte hänt så himla mycket idag. Kommer iallafall hem ikväll någongång, får se om jag bloggar då. Annars hörs vi imorgon mina vänner! Hoppas ni får en skön kväll. Kärlek till er!


9 april 2012

Nu är jag hemma igen efter att ha varit på gymmet tillsammans med Elin. Vi körde väl en timma men det räckte för idag. Kände att jag ville ta det lite lugnt så det blev perfekt. Nu ska jag därimot hoppa in i duschen och sedan göra mig klar för att dra hem till Beckis lite senare. Ska bli mysigt! Nejmen nu måste jag snabba mig, vi hörs igen innan jag åker. Puss på er!


Mot gymmet

Upp tidigt idag för att vara mig, redan hunnit äta frukost! Nu ska jag iallafall ta på mig träningskläder osv. Fortfarande inte helt frisk men tänkte att jag tar det lite lugnt så ska det nog gå bra. Känner att jag får lite smått ångest när jag inte kan gå till gymmet nu när jag väl har ett gymkort. Så det är vad jag ska göra nu på morgonen. Efter gymmet blir det att dra hem en stund och senare på kvällen ska jag träffa en vän. Berättar mer om det sen när jag är hemma. Ha en fin dag, puss på er!


Yesterdays look


You are my little secret wish

Min har gått ut på att mestadels ligga i sängen. Skönt som fan. Ska snart lägga mig framför tvn tänkte jag, göra lite grönsaksdipp och lite annat. Hur gott låter inte det? Mmmmmm. Haha jaja, ni får ha en supermysig kväll! Pusspuss!

Antar att alla redan hört denna men lägger ut den ändå. Tyckte inte den var speciellt bra först, men tiggar den nu faktiskt!

Förjäkla snygg måste jag ändå säga också!

Last nights bildbomb

Ni är fina allihopa! ♥


Raise your glass if you are wrong in all the right ways

Gårdagen började somsagt hemma hos linnea med brudarna, snack, skratt och lite dricka. Vid 10 tiden tog vi oss till festen i Pershagen. Där var det härligt folk och blev även en del dansade. Jag hade kul, det blir ju vad man gör det till liksom! Har jag brudarna vid min sida så har jag alltid roligt. Vid halv 2 kom iallafall min snälla pappa och hämtade upp mig. Bra kväll!


Just for you

Nu är jag hemma i min underbart sköna säng. Berättar om allt imorgon för nu ska jag sova som en stock. Puss&godnatt!
(detta inlägg är till dig Josef)

Let's have some fun

Nu sticker jag snart iväg till bussen och tar mig hem till Linnea. Där ska vi tillbringa kvällen innan vi drar vidare på fest! Hoppas ni får en riktigt härlig lördag, för det ska jag ha!! Slänger upp en bild på hur jag ser ut ikväll. PUSS PÅ ER


You're beautiful

Godmorgon! Åh har inte orkat mig upp ur sängen än men den är ju alltid så otroligt skön på morgon. Har aldrig riktigt fattat varför. Men så äre! Känner iallafall att jag borde kliva upp och göra mig lite frukost innan jag måste börja göra mig iordning. Planerna för dagen är lite halvdana men ikväll är det fest på schemat. Ska bli riktigt kul! Men friendos, vi hörs igen senare!


The way you make me feel

Tänkte skriva ett sista inlägg nu innan jag slår på en film. Kom nyss in efter att stått ute en stund och snackat med lite grabbs. Sebbe ringde nämligen och bad mig komma ut och snacka med dom. Och javisst kunde jag väl det, alltid trevligt! Nä nu ska jag ta och krypa ner i min varma säng! Ny dag imorgon med roligheter som väntar, blir asbra det! Godnatt fina ni



Pink

Nu har jag äntligen städat klart rummet och ätit en supergod grekisk sallad. Mums. Nu ska jag ta en dusch och sedan bädda ner mig i sängen för resten utav kvällen. Nä, nu ska jag kila.. tror jag kommer slänga in ett sista inlägg lite senare. Hörs då!


Långfredagen

Godmorgon! Haha ligger fortfarande i sängen och har inte orkat mig upp än. Bra tjej, men det är ju så tråkigt väder ute. Snöar och grejer, sånt orkar man ju inte med. Idag ska jag iallafall bara ta det lugnt, hade tänkt att ta mig till gymmet men bestämde mig för att skippa det. Vill vara utvilad och pigg tills imorgon. Då händer det grejer minsann! Fick ett fint påskägg av mamma idag, eller kanske mer en påskkyckling fylld med godis och pengar. Uppskattas himla mycket! Hörs senare! ♥


Dagens mat...

... är något jag kanske borde börja med? Med tanke på mina blogginlägg idag hahaha. Skönt!!
Just when you think it can't get any worse, it can.
& when you think it can't get any better, it can.

Älskade påsklov

Nu är jag hemma igen efter en trevlig kväll med god mat och fika. Blev några timmar där men nu är jag iallafall hemma. Har förberett mig inför världens myskväll. ÅH va skönt det ska bli, äta en massa gott och kolla på tv/filmer. Ska titta på sista avsnittet av One tree hill någonsin. Kan ni fatta??? Åh... 9 säsonger och nu är det slut. Kommer typ dö. Kommer alltid vara min favoritserie!!! Nämen nu ska jag kolla in BB och sedan mysa galet. Hoppas ni får en lika mysig kväll ni också! Pussar


Wish you were here

Nu är jag hemma igen efter en riktigt skön dag. Hade bara två lektioner idag och dom var ju inte direkt jobbiga om man säger så. Efter skolan drog jag ner på stan med tjejerna i solen. Blev lite käk och sedan lite kikande i affärer. Måste hitta något att ha på mig i helgen, bläää. Och när ska du hinna det hade du tänkt Felicia? Bra fråga! Nu ska jag iallafall fixa till mig lite, ska nämligen över till farmor och farfar med familjen på middag. Mycket trevligt! Hörs när jag är hemma igen! Kramar


We don't remember days, we remember moments

Godmorgon!! Underbart väder ute idag, wihooo. Sista dagen i skolan, underbart det också. Börjar vid halv 12 och ska väl gå på 1-2 lektioner där jag har rester kvar att göra. Inte så farligt alltså. Efter skolan för vi se vad jag hittar på, under dagen någongång ska jag iallafall träffa Beckis. Nej, nu måste jag fixa mig lite. Hoppas ni får en fin dag allihopa, vi hörs senare!


Todays


Far away

Hej vänner! Hoppas allt är bra med er! Men mig är det sådär, fortfarande helt förkyld men idag är jag iallafall på betydligt bättre humör. Och det är ju alltid något, ellerhur? Idag har det varit skola som vanligt, fick sluta vid 12 vilket var riktigt skönt. Bussen gick inte enda hem så fick ta en 20 minuters prommis hem. Men det var riktigt skönt faktiskt. Motion och solsken, kan ju inte bli så mycket bättre. Annars har jag bara tagit det lugnt, ätit tacos osv. Myspys! Nu känns det som att lovet är riktigt nära vilket det är! ÅH det ska bli så otroligt skönt!!! Slänger snart upp en bild på hur jag ser ut idag. Puss


Summer, komsikomsi

Mår inte på topp direkt, känner mig helt trött efter en lång skoldag och min hals huuuuurts. Orkar inte bli sjuk. Idag har varit en riktigt dålig dag, känts som att allt gått fel typ. Men ja, nu ska jag inte göra ett deppinlägg till. 2 dagar kvar i skolan, hur skönt??? Det är ju ingenting!! Ska bli så galet skönt med lov, ni förstår inteeee. Nä nu ska jag sluta babbla. Ha en fin kväll!

Bjuder på en härlig sommarbild. 1 år gammal. Fan vad jag längtar, ge mig sommar och värme NU!

 


This day kinda' sucks

Åh klockan är bara 9.20 och min dag suger typ redan. Vaknade med att min hals var värre igår vilket gör att jag inte kan träna idag som jag hade planerat. KUL, jätte kul. Sen när jag gjort mig klar för att åka till skolan så kommer inte bussen. Vafan liksom? Orkar inte. Så nu kommer jag komma en timma sent. Himla kul det också. Nej, idag är inte mitt humör på topp kan jag säga. Förvånad över att solen skiner ute idag, hade ju inte varit konstigt om det typ spöregnat en dag som denna. Hoppas eran dag har startat bättre än min, nu ska jag inte deppa ner er mer med mitt tråkiga inlägg haha! Pussar


Don't even try

Sista ni får höra ifrån mig ikväll.. för snart ska jag inta sängen. Bara att tagga för skola imorgon igen. Men ska jag vara ärlig så är jag inte taggad ett skit. Vill bara ligga hemma, behöver ett lov typ NU känner jag. Aja, imorgon ska jag iallafall iväg och träna. Känns ju bra det iallafall. Mindre kul är att jag fått ont i halsen... åh orkar inte. Jag hoppas x1000 att det har försvunnit tills imorgon. Annars vet jag inte vad jag gör, ingen lust att bli sjuk lagom till lovet. Vi hörs imorgon! GODNATT
(Bloggen vill inte sammarbeta med mig när det gäller bilder så det får bli ett bildlöst inlägg)

Grym kille det här




They don't own me

Förlåt för dålig uppdatering idag men har varit så himla trött. Gick i skolan till halv 5, hade media nästan hela dagen vilket betydde att vi stod i mörkerrummet och framkallade bilder ifrån förra veckans fotografering. Gick väl bra deee. Efter skolan var det tänkt att jag skulle haft utvecklingssamtal.. men det ställdes in. Så istället tog jag mig hemåt och slängde mig på soffan. Skönaste. Yes, det är väl det jag har hunnit med idag haha! Slänger upp ett till inlägg lite senare! Peace out broes


Love

Bjuder på ett collage med bilder från helgen. Bilderna är Felicias, så ni får tacka henne! haha. Nejmen alltid kul med bilder så enjoy. Nu ska jag hoppa i sängen och försöka sova. Ny dag imorgon, får se vad den har att bjuda på. Puss & godnatt!


Be your own inspiration

Imorse när jag vaknade gjorde jag mig iordning och tog sedan bussen ner på stan. Gymmet stod på schemat tillsammans med Elin och Felicia. Gick riktigt bra idag!! Så det var skönt. När jag skulle hem gick bussarna inte riktigt som jag ville så jag åkte hem till Emelie en snabbis medans. Nu är jag iallafall hemma, åt en riktigt god tacos när jag kom hem. Den satt perfekt för magen kan jag säga er. Nu ska jag ta en dusch och sedan försöka få lite plugg gjort innan kvällen. Vi hörs senare, puss!


Lördag

Min kväll igår var väldigt mysig. Började med att hela familjen åt en god middag tillsammans, firade pappa litegranna. Vid halv 10 tiden kom Emelie hit, så kul att ses igen! Vid 12 tiden åkte hom hem igen och jag somnade inte långt efter det!


RSS 2.0