The perfect summer heels

Dessa underbara sommarklackar beställde jag hem för ett tag sedan och jag bara älskar dom! Kommer användas flitigt!

499:-

My days

Skoldagarna det senaste har ju inte direkt varit jobbiga. Alla lektioner är i princip inställda och det börjar lukta sommarlov. Sammanlagt har jag tre (!!!) skoldagar kvar innan jag får sommarlov. Hur sjukt är inte det? Snart är det vi längtat efter snart här! Så kan inte annat än vara lycklig just nu! Vädret har varit underbart och livet leker! Vi hörs lite senare, puss!

 


Happy birthday

I måndags efter skolan tog jag, Elin & Julia oss hem till Fady som fyllde hela 18 år! Blev en massa god mat, fika och dricka med trevligt folk. En väldigt mysig kväll blev det och tack för att jag fick komma! Hoppas du hade en bra födelsedag vännen!

 


Beautiful day

I söndag var det ju helt underbart väder ute. Så eftersom jag var helt trött så blev det att spendera dagen i solen och försöka få lite färg. Nice! Blev även att jag drog ut en sväng och sprang. Nu har jag kommit igång känner jag! På kvällen blev det middag ute i solen med familjen. Lite morsdag firande och sådära. Mysigt de! Dessa söndagar är riktigt bra dom!


Heja Sverige!

I lördags spenderade jag kvällen hemma hos Linnea här i enhörna med mina brudar! Vi åkte moppe till affären och handlade (haha galet), åt en supergod tacos, sms roulette och såklart hejade vi fram Sverige och Loreen i Eurovision. Och hur galet var det inte att hon vann då? Awesome! Hade iallafall en riktigt härlig kväll och som jag absolut tycker vi borde göra om! ♥


Tullan

I fredags träffade jag upp min kära vän Fanny. Vi tog oss ner på stan i det underbara vädret och handlade lite gott som vi skulle ha med oss. Vi skulle nämligen till tullan tillsammans med Dennis, Jesper & Emil + några fler grabs. Tog väl en timma att gå dit, haha segt som fan! Men väl där var det ju mysigt! Satt på klipporna i solen, musik och chill. Vissa badade också men skippade det! Var där i några timmar innan vi bestämde oss för att dra oss hemåt. En timmas vandring hemåt igen alltså. Kvällen slutade inte riktigt som vi tänkt oss men det var mysigt så länge det varade! Nu är sommaren påväg!!


29 maj 2012

Ni är toppen som kollar in här varje dag även fast jag suger på att blogga just nu! Men vet i vad, har inte alls känt för att sitta vid datorn nu när det varit så underbart väder. Så jag har helt enkelt gjort en massa annat roligt! Tänkte berätta om det i inläggen som kommer efter detta så håll utkik. Känner att jag är skyldiga er en del inlägg, så det ska ni få! Puss på er fina

One thing

Även denna dagen har varit helt underbar. Den började med nationella i matte muntligt i skolan kl. tjugo i nio. Vi var klara kl. nio och fick då sluta. Yes, det stämmer! Så jag och fina Ida bestämde oss för att dra upp till Stockholm för att luncha/fika i någon mysig park. Så vi handlade med oss en massa gott och tog oss sedan till Kungsan. Där blev det häng i solen ungefär 4 timmar innan vi tog oss hemåt igen. Snacka om sommarfeeling idag alltså, så underbart! Vi hörs igen imorgon, pussar!



Call me maybe

I onsdags mådde jag som fisken i vattnet. Alltså asbra. Solen sken som aldrig förr, hade en lektion i skolan. Hur skönt? Slutade vid halv ett och åkte sedan direkt hem. Var nämligen tvungen att fixa pass på stan och lite annat. Åker ju om inte så värst länge så det var ett måste! Övningskörde hem ifrån stan gjorde jag också. Det var hur som helst en skön dag! Love


Feel good

Hej ni alla fina! Hoppas allt är bra! De två senaste dagarna har jag mått så himla bra!! Life is good, är det minsta man kan säga. Vädret har varit på topp, bra humör och underbara vänner. Kan ju inte bli så mycket bättre! Ni ska få inlägg senare om vad jag gjort och imorgon tänkte jag slänga upp mina fantastiska skor jag fick hem igår. Dom är hur söta som helst!


Cause you light up my world


Life's good

Tisdag idag då, skola som vanligt. Hade nationella i matematik.. gick inte värst bra men vad ska man göra liksom. Får vänta och se hur resultatet blir. Slutade iallafall vid halv 5 och åkte då med pappa hem. Blev sedan att jag drog med mammsen och handlade. Såg en massa god mat och blev grymt sugen på att göra något gott. Och det gjorde jag och fan va gott det blev!!! Överraskade nästan mig själv lite hehe... Så nu är jag iallafall riktigt mätt. Ska snart hoppa in i duschen och sedan slänga mig framför tvn. Ska dock fixa mer inlägg till er senare också. Imorgon har jag bara en idrottslektion i skolan. Klagar inte men känns liiiite smått onödigt att åka till skolan för en lektion. Men det ska jag göra iallafall! Vi hörs senare, puss på er!


I believe in you

Hej vänner! Idag har jag inte haft tid till att blogga. Gick i skolan till halv 5 och sedan har jag suttit hemma och gjort klart det sista utav skolarbeten som jag hade över. Allt skulle ju in senast idag så det var bara att köra på. Nu är allt äntligen inskickat och jag är så lättad. Mitt absolut sista jag hade klar i skolan, förutom mina 2 nationella prov i matten denna veckan. Helt underbart skönt! Nu känns det nära, väldigt nära på något sätt. Lycka!! Men nu ska jag iallafall försöka ta och sova lite, behöver somsagt sömn inför morgondagens nationella prov. Imorgon ska ni få en massa inlägg, det lovar jag! Puss på er


On my mind

Hej vänner! Idag har varit sån här chilldag även fast det känns som att jag har haft mycket att göra. Började dagen med att lägga mig ute i solen och bara sola. Sedan har jag läst min svenska bok i princip hela dagen känns det som. Gjort klart min historia, inskickat och sådär! Har även hunnit ut och springa. Sprang fram och tillbaka till affären för att köpa ett frimärke. Vad gör man inte för ett frimärke liksom?? haha! Har även beställt mina drömskor typ. Åh dom är så fina!! Hoppas verkligen att dom är lika fina i verkligheten och att dom passar. Får nog hem dom snart, då visar jag er!! Men ni ska jag fortsätta läsa på min bok och sedan väntar min säng. Sovmorgon till 12 imorgon så det är riktigt skönt! Vi hörs igen då, godnatt på er!


Saturday

Igår var jag riktigt seg och mådde inte alls bra efter fredagen. Så blev att jag stannade hemma hela dagen. Låg ute i det underbara vädret och bara solade. Fick rätt mycket färg så det var nice! På kvällen kom min älskade och saknade vän Emelie hit. Riktigt mysigt med bara en massa snack och sådär. Vi ses ju inte så ofta så det var kul att hon bara kom över några timmar kvällen! Måste bara berätta detta också. För några dagar sedan fick jag en lapp om att jag fått sommarjobb, som timmerarbetare.. skrattade och grät på samma gång typ. Men igår kom jag och Emelie fram till att vi fått samma period och samma sommarjobb!!!! Fattar ni vilken glädje??? FYFAN va kul! Få spendera tre veckor tillsammans med en utan mina närmsta vänner som jag nästan aldrig träffar annars. Riktigt pepp på att sommarjobba nu, trots det lite opassande jobbet.


Sleep all day. Party all night. Never grow old. Never die.

I fredags hade jag ju planer på att antingen stanna hemma och plugga eller att dra hem till en vän. Men ickesanicke, så blev det inte. Istället ringde Fanny mig och frågade om jag ville dra med på fest i Tullinge. Så det gjorde jag! Mötte upp Fanny, sedan hem till ett hus där vi skulle sova. Fick sedan reda på att det inte blir fest dit vi hade tänkt att dra. Så därför körde vi där vi var istället! Kom dit 4 grabs från Södertälje och sedan några fler. Blev ett mysigt chillkrök. Vi var sedan tvungna att dra efter massa knas och vi tog oss sedan till Södertälje där det blev lite käk. Jag och Fanny var sedan tvungna att ta oss tillbaka till Tullinge, trötta och för att sova. Slutade med att Dennis och Jesper följde med oss också. Väl i Tullinge blev det kortspel och sådär innan vi somnade vid halv 5. Haha, händelserik och bra kväll ändå trots allt! Inte 3 timmars sömn dock..


Söndag

Förlåt för dålig updejt men jag har levt livet! Mår så bra just nu så jag hoppas det håller i sig. Hörs senare, puss älsklingar!

Your name will always be in my heart in some way

Jahaja, då sitter jag här igen.. ska sätta igång nu och göra klart min historia så att jag kan skicka in den! Alltid skönt att kunna bocka av något. Ikväll vet jag fortfarande inte riktigt vad som händer, antingen ska jag hänga med grabsen.. annars drar jag hem till en annan liten vän. Så någonting blir det! Men vad lär ni få veta imorgon haha! Ville egentligen bara önska alla en härlig fredagskväll, så nu gör jag det! Ha en fin fredagskväll allihopa så hörs vi igen imorgon. Massa pussar till er


Tankarna korsar varandra

Godmorgon! Förlåt för att jag varit så dålig på att skriva här men har faktiskt gjort annat! Igår hände inte speciellt mycket, farmor och farfar var här på middag och senare blev det bara en massa tv tittande. Hockeyn kollade vi ju på, faaaan va spännade och riktig skit att dom förlorade. Men så äre! Idag gick jag upp klockan 9 och tog en springrunda. Blir stolt över mig själv alltså, sedan gjorde jag mat! Bra start på dagen helt klart! Så nu har jag hunnit att ta en dusch och ska lägga mig och kolla på ett avsnitt av BB. Ikväll får jag se om jag har planer eller inte, verkar lite halvt säkert. Men någonting blir det!


We only live once

Igår träffade jag brudsen hemma hos Julia lite sådär halvt spontant innan vi åkte vidare till Fady på chillkrök. Väldigt trevligt i början utav kvällen med trevligt folk. Bara synd att kvällen slutade som den gjorde.. men så är det! Tog sista bussen hem!


"Fredag"

Hej blöggen. Så himla skönt med långhelg nu. Hade nationella idag i engelska, gick nog inte så värst bra. Men vi får väl vänta och se när vi får tillbaka resultatet. Annars har jag bara varit trött och känt mig lite halvt off idag. Huvudvärk har jag också haft.. men nu ska jag sluta klaga! Ska snart sticka ut och springa en runda och sedan ska jag ta tag i pluggandet. Måste ju bli klar med grejer tills på måndag. Så det är väl bara att sätta igång antar jag. Vi hörs lite senare, puss på er!


Smågrejs

Håller ni inte med om att det alltid känns onödigt att lägga pengar på en massa smågrejer som inte direkt syns? Dock saker man behöver och som kommer till nytta. Detta köpte jag för några dagar sedan! Allt detta kan man hitta i princip överallt!


15 maj 2012

Sorry kompisar för sen uppdatering men så kan det gå ibland. Slutade vid halv 5 och åkte hem på direkten. Idag har vi fotograferat analogt, hoppas på att bilderna blir bra när vi framkallar dom på måndag! Sista skoldagen imorgon innan det blir "lov". Åh, love it! Ledigt i fyra dagar är aldrig helt fel. Får se vad som hittas på då, har dock inga planer än så länge faktiskt!


Tired

Tjänna! Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag i skolan, gick ganska segt idag faktiskt. Satt och redigerade bilder i ca. 4 timmar idag på foto. Dom vi tog på grönan förra veckan. Nöjd med bilderna är jag allt, så detta blir nog bra! Har förövrigt så jäkla ont i huvudet, så därför ska jag ta någonting att äta nu. Hoppas att det går över snart. Sen måste jag fortsätta läsa i min svenska bok.. måste bli klar någongång. Inte länge kvar innan allt skolarbete måste vara inne. Dags att sätta fart. Hörs!


Kiss me on the sidewalk

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan slänga mig på soffan för att kolla på Big Brother live. Och njuta av det sista av denna söndag. Imorgon är en ny dag, måndag, skola. Slutar vid halv 5, så förvänta er ingen uppdatering innan det. Puss

Lyssna på denna cover som Robin sjunger.. diggar hans röst till 1000!


Kör ba kör

Idag har jag varit riktig duktig måste jag erkänna. Hjälpte mamma och pappa att klippa hela våran gräsmatta by my own. Och ja, kanske inte låter så himla jobbigt men det var det. Med tanke på att den är 2000 kvadrat meter stor så får man faktiskt gnälla lite. Men efter lite mer än en timma och händer med blåsor så var jag klar. Men eftersom solen sken så var jag glad ändå. Annars har jag bara legat i solen hela dagen. Kom iallafall precis innanför dörren efter att ha varit ute och sprungit. NICE! Det skönaste är ju att springa med härlig sommarmusik i lurarna, då blir man så taggad man bara kan bli!


13 maj 2012

Älskar att vakna av att solen lyser igenom persiennerna i fönstret. Så därför ska jag lägga mig i solen och sola gal1 nu. Man måste ju passa på och jag känner att jag behöver lite färg. Är på tiden! Slänger upp en bild på klädsel igår. Later vänner!


Go sweden

Kvällen igår spenderades hemma hos julia med mina två brudar. Vi köpte med oss en massa gott och även ansiktspennor. På våra kinder hamnade tillslut en sverigeflagga, för Sverige spelade ju hockey igårkväll. Och varför inte visa vårat stöd med en liten flagga liksom? haha. Så under kvällen blev det hockeytittande och även en film på slutet. Mysigaste kvällen! ♥


Strawberrys

Denna söta lilla "topp" (vettifasen vad man ska kalla dom?) köpte jag ju som sagt igår. Visst är den sådär sommarfin? Jag tycker den var jätte söt iallafall. Kommer matcha den med ett par midjeshorts och någon lång kofta till. Blir svinsnyggt!

Finns på H&M

Bli min

Godmorgon! Idag sov jag lite längre vilket var skönt. Nu har jag hunnit äta frukost och ska nu börja städa mitt bombnedslag till rum. Efter det ska jag hinna med att övningsköra litegranna och ikväll blir det häng med tjejerna. Vad vi ska göra än är fortfarande oklart haha! ;) Så ja, det är väl ungefär så min lördag kommer se ut. Men vi hörs lite senare iallafall. Super!


Friday

Hej sötnosar! Hoppas allt är bra med er. Men mig är det jätte bra! Då kör vi helg igen då, hur skönt som helst! Slutade vid 11 idag och tog mig sedan hem till Beckis innan vi tog oss ner på stan. Där blev det lunch på Nancys och sedan en massa kik i affärer. Fick med mig en supersöt "topp". Kanske kan visa den ifall ni skulle vilja? Men nu är jag iallafall hemma och taggar myskväll här hemma. Fredagsmys helt enkelt, super! Hoppas ni får en grym fredagskväll! Vi hörs igen lite senare, pussar!


Från och med du


En stjärna lyser så klart

Denna dagen har varit jätteskön trots allt. Förmiddagen gick åt till att plugga en del och eftermiddagen drog jag ut på en springrunda tillsammans med pappsen. Det är så skönt efter men känner att min kondition kan bli så mycket bättre än vad den är nu, lätt!! Men det ska vi allt fixa, bara jag håller i det här nu. Och finns det något annat val? NUPP! Imorgon är det skola igen, har bara muntlig nationella i engelska och en lektion efter det. Så slutar strax efter 11 vilket är skönt! Efter skolan blir det ner på stan och träffa min älskade vän! Blir nog att luncha på stan och sådära! Så vi hörs igen imorgon, puss!

 


Vipkväll

Igårkväll åkte jag ju till skolan för att gå på vipkväll. Det var för oss ettor och för 96or som har sökt in till TG. Det var en helt okej kväll ändå, var ju där med mina fyra tjejer! Spelade lite pingis och kort, åt och gick runt och kikade. Åkte hem vid 8!


Morning

Tja! Vilket äckligt väder det är ute idag.. men jag är faktiskt glad ändå! Gick upp rätt tidigt idag och åt en god frukost osv. Älskar att kunna ta det lugnt på morgonen och bara göra ingenting. Nu tänkte jag iallafall slänga mig på soffan och sedan titta på gårdagens avsnitt av BB. Sedan ska jag plugga historia! Slänger upp ett inlägg innan jag åker iväg i eftermiddag!


Pink

Nu har vi firat klart min brorsa här ikväll. Nästa födelsedag i denna familjen är min... 18 år. Kan ju säga att jag längtar! Nedräkningen börjar snart! Iallafall, no school för mig imorgon! Skönt. Inte på torsdag heller. Skönt igen. Love life! Imorgon ska dock alla ettor på skolan vara med på vipkvällen imorgon kväll. Men det ska bara bli kul! Så vi hörs igen imorgon! PUSS


Gröna Lund

Idag efter lunch tog vi i foto oss upp mot Stockholm och Gröna Lund. Det var stängt idag men våran lärare hade fixat så att vi fick komma in och fota. Jag skulle då fotografera blåa tåget vilket jag tyckte verkade lite tråkigt. (eftersom dom inte är igång) Men det slutade med att jag fick gå in i blåa tåget och se hur allt fungerade och såg ut. Ashäftigt faktiskt.. så nu behöver jag inte vara rädd när jag åker den nästa gång. För nu vet jag ju faktiskt vad som egentligen händer haha! Så det var iallafall roligt och jag lyckades även knäppa bra bilder så det var ju skönt det! När jag var klar där tog jag mig mot söder där jag mötte upp pappa. Åkte med honom hem och lyckades även hinna med att övningsköra den sista biten hem. King!!


8 maj 2012

Nu är jag hemma efter en dag på Gröna Lund. Berättar mer om det sen, för nu ska jag fira min storebror som fyller 19 år!


For the last time

Hellu där! Lång dag idag så därför skriver jag rätt sent här. Åkte iallafall med pappa hem efter skolan vilket var skönt. Har inte så mycket att berätta om dagen idag faktiskt, har inte hänt så mycket egentligen. Förutom att Linnea fyller 17 barreeee idag, grattis igen vännen! Imorgon får jag en liten sovmorgon innan jag och fotoklassen tar oss mot grönan. Där ska vi ha ett litet foto projekt, blir nog spännande. Ska försöka hinna ta lite bilder som jag kan lägga upp här imorgon. Puss på er!


You were exactly the person I thought you were, dumbass.


Feel good

Hej vänner! Vaknade upp helt seg efter en rolig kväll igår. Var ju somsagt hos Joel tillsammans med en hög härligt folk. Hade det riktigt fram tills slutet utav kvällen då det slutade i tårar. Nu är allt hyffsat löst iallafall så det är ju skönt. Hade en härlig kväll men folk man mår bra av! Tog knappt några bilder under kvällen men här ni några iallafall! Vi hörs senare! Puss


5 maj 2012

Hej på er! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det finfint! Igår efter skolan hängde jag med mina fina vän Beckis. Var så himla länge sen nu så det var riktigt kul. Några grabbar kom sedan och hämtade oss på kvällen och vi åkte sedan hem till Joel där en del folk var. Så där spenderade vi resten utav kvällen med bara en massa chill. Lyckades även ha sönder en stol.. fråga mig inte hur jag lyckas. Mitt svar är TJOCK haha! Var iallafall trevligt. Nu har jag precis duschat och ska snart börja fixa mig. Ikväll är det nämligen festligheter som väntar. Hoppas på att jag hinner uppdatera en till gång innan jag drar!


3 maj 2012

Idag har varit en nästan lika varm dag, klagar absolut inte!! Slutade iallafall skolan strax innan 1 och tog mig därefter hemåt. Var dock tvungen att åka tillbaka på eftermiddagen eftersom jag skulle ha utveckligssamtal. Det gick bra så det var ju skönt! Nu ska jag iallafall ladda upp för imorgon med matteboken. Imorgon väntar nämligen ett matteprov, sista för terminen. Nu håller jag alla mina tummar att jag klarar det här. Det jobbiga med detta är att jag även slutar halv 5.. låter underbart va?


Love

Igår så var det ju helt underbart väder ute. Kändes verkligen som en varm sommardag! Så efter skolan bestämde jag, Elin, Julia & Linnea oss för att dra ner på stan en stund. Blev en glass och sedan bara massa chill i solen, hur perfekt som helst! ♥


Älskade sol

Sitter just nu i skolan och slutar om 10 min. Ska sedan in till stan med mina brudar och bara hänga. Så underbart väder ute idag så man kan ju inte må annat än bra!! Uppdaterar er igen när jag är hemma. Ha en härlig onsdag nu allihopa! PUSS

Hate that I love you

Hann med en liten springrunda nu på eftermiddagen så det känns riktigt bra! Annars har jag bara legat och tagit det lugnt nu på kvällen! Ska hoppa in i duschen och sedan blir det nog sängen med tanke på att det är skola igen imorgon. Inte speciellt taggad men det är en kort vecka denna veckan så det ska nog funka! Vi hörs igen imorgon vänner, godnatt på er! ♥


Valborg

Igår var det ju som sagt Valborg. Började med att jag drog ner till stan vid 12 tiden och mötte upp Fanny för att fixa lite grejer. Sedan skiljdes vi åt och jag tog mig hemåt för att fixa mig. Vid 5 tiden åkte jag ner till stan igen och mötte upp Fanny för att sedan ta oss hem till Linnea där alla brudarna var. Där blev det iallafall grillat och efterrätt. Så jäkla gott!!! Vid halv 9 tog jag och Fanny oss tillbaka till Enhörna för att kolla in majbrasan. Där träffade vi en massa härligt folk som vi hängde med där. Vid 12 bestämde vi oss för att dra in till stan igen för att möta upp tjejerna igen! Bussen var 35 min försenad vilket inte var så himla kul.. mötte iallafall upp alla i östertälje och tog oss sedan till rosenlund för fest. Vet inte vad jag ska säga om det men inte fasen var det någon fest iallafall haha. Men helt klart en härlig dag.. trots allt! Här får ni lite bilder ifrån dagen!


I söndags


Got a feeling that tonight's gonna be a good night

I söndags blev jag bjuden hem till Alexandra här i enhörna på fest. Så skönt att det är så nära dit. Hur som helst så var kvällen riktigt rolig, härligt folk hela bunten och härlig stämning hela kvällen!! Hade tänkt att dra hem i hyffsad tid men slutade med att jag gick hem vid 5 tiden haha! Så vi kan ju säga att kvällen var riktigt lyckad! Här har ni bilder från kvällen!

Sliten tjej påväg hem klockan 5 haha!

1 maj 2012

Hej på er och förlåt för min dåliga uppdatering nu dom senaste dagarna men jag har haft så mycket annat att göra att jag faktiskt inte hunnit. Men nu så!! Fast har i och för sig rätt mycket att göra idag också men ni ska få en del inlägg iallafall. Har hunnit ätit en supergod frukost imorse och ska snart ta fram mattehäftet för att plugga. Sedan ska jag städa på mitt rum och sedan dra ut och springa. Yes, det är min dag det. Så det är väl bara att sätta igång. Vi hörs igen senare hörrni, puss!


RSS 2.0